Tekijät.fi tilauslomake

Erotu positiivisesti joukosta - ole tavoitettavissa ja tuo osaamisesi esille!

Kenelle palvelu soveltuu?

Kaikille omaa aikaansa arvostaville tekijöille, jotka haluavat tuoda tavoitettavuustietonsa ja osaamisensa esille. Erityisen hyvin palvelu soveltuu yksinyrittäjille ja kevytyrittäjille. Esimerkiksi hieroja, jolla on usein kädet täynnä töitä, mutta joka silti haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja olla tavoitettavissa, on palvelun kannalta ihanneasiakas.

Palvelun myötä tekijä voi ottaa hyvällä omallatunnolla myös omaa aikaa, koska hän saa esim. loma-aikansa tai lyhyetkin poissaolot kätevästi näkyviin palvelun kautta. Työssä jaksaminen ja työviihtyvyys paranee!

Palveluun sisältyy:

Hyödyt sinulle tekijänä:

Mitä se maksaa?

Miten tilaan?

Täytät vain alla olevan lomakkeen ja odottelet tilausvahvistusta! Kaikki lomakkeella antamasi tiedot (laskutustietoja sekä mahdollisia tilauksen lisätietoja lukuunottamatta) tulevat näkyviin Tekijät.fi-profiiliisi. Täytäthän ne siis huolella!

Huomaa, että kaikki lomakkeiden kentissä näkyvät himmeät tekstit ovat vain esimerkkejä eli mitään ko. kenttään ei tallennu, jos et itse siihen jotain täytä! Kaikki tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Käyttäjätyyppi

Mikäli valitsit käyttäjätyypiksi Yritys/Yrittäjä, niin täytä alle sekä Yritys- että Y-tunnus-kentät.

Yhteystiedot

Logo

Yrityksesi logon on hyvä olla esillä palvelussa, se toimii myös DoingWhat-sovelluksen oletuskuvana. Jos sinulla ei ole logoa, niin muukin sinua tai toimintaasi kuvaava kuva käy. Kopioi alle joko linkki logoon tai lataa se kuvatiedostona meille. Minimikoko 512 x 512 pikseliä, suositus 1000 x 1000 pikseliä.

Palvelut

Hinnasto

Aukioloajat

Mikäli sinulla on kiinteä toimipiste ja vakioaukioloajat viikonpäivittäin, niin täytä ne alle. Muutoin voit jättää osion tyhjäksi. Huom! Voit täyttää vain niin monta riviä kuin tarvitset, kaikkia ei ole pakko täyttää!

Sosiaalinen media

Lisää tähän ne sosiaalisen median kanavat, joista sinut/yrityksesi tavoittaa. Nämä näkyvät linkki-ikoneina sivun alalaidassa.

Laskutus

Valitse sopiva laskutusväli ja -tapa. Tekijät.fi-peruspaketin hinta on 7,99 €/kk. Maksun eräpäivä on 14 vrk tilausvahvistuksesta. Ohjeet maksamiseen tulevat tilausvahvistuksen mukana. Palvelun irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Hyvitämme mahdollisesti etukäteen maksamasi kuukaudet irtisanomisen yhteydessä.